EN HU
Tziotziosz Sztella Portfolió Sminkek Referenciák Videók Kapcsolat

Tziotziosz Sztella
Több éve foglalkozom azzal, amit igazán szeretek, félig görög származású vagyok, innen a nyelvtörő és egyben különleges név is.

Többen próbálták már megfogalmazni kinek mit jelent a szépség. A valódi szépség a fejünkben keletkezik. Annak, hogy szépnek vagy csúnyának érezzük-e magunkat, valójában nem sok köze van a valódi külsőnkhöz, inkább a lelki állapotunkhoz. Sajnos túl jók vagyunk abban, hogy csúnyának lássuk magunkat: reggel felébredünk, és máris utáljuk a hajunkat, új ráncokat fedezünk föl a szemünk körül, kedvenc farmerünk éppen túl szűk, és úgy indulunk el otthonról, hogy szinte a falat súroljuk, hogy ne lássanak minket. Nem beszélve arról, hogy folyamatosan teljesíthetetlen elvárásokkal találjuk szembe magunkat!

Amikor szépnek érezzük magunkat, akkor 10 centivel a föld fölött járunk, magabiztosan mozgunk, nem félünk senkitől és semmitől. És ilyenkor mások is szépnek látnak!

.


A pécsi modell és sminkes, Tziotziosz Sztella weboldala nyerte el az “Év Honlapja 2010” díjat személyes weboldal kategóriában. Weboldalunkat azóta is fejlesztjük és tökéletesítjük, hogy minden látogató teljes és átfogó képet kapjon Sztella munkásságáról.


Név

E-mail

Üzenet

Töltsön ki minden mezőt!

Főoldal Portfolió Sminkek Referenciák Videók Kapcsolat
készítette: